En mysig stund! 2 kommentarer


Att ta till vara tiden på bästa sätt är viktigt nu i dessa tider! Att ha sitt eget hem och värna om dom som står dig nära!

Någon som är bra på att ta till vara på tiden och mysa det är Boss och Fonzen. I går kväll när jag kom ut i orangeriet så satt han där i en av stolarna och myste!

Boss älskar orangeriet och han har fått en ny vana. Han dricker vatten ur min fina stora vattenkanna som står i orangeriet och som jag brukar fylla med färskt vatten efter varje gång jag vattnat! På morgonen står han där och väntar på att jag skall fylla upp den efter att jag vattnat så att han kan få dricka ur den!

Han sitter där och tittar på fjärilar och flugor och verkar njuta av värmen! I andra stolen sitter Fonzen! Dom är roliga dom där två.

Varje tidig morgon när jag skall låsa upp till orangeret så springer dom ivrigt med för dom vill inget annat än att sätta sig i varsin stol!

Roligt att hundarna trivs lika bra i orangeriet som jag gör!

Hoppas ni har en bra dag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “En mysig stund!

 • Julia

  Så fin! Funderar på att skaffa en cavalier i framtiden! Nån kennel du kan rekommendera? Ha nån av dina hundar blivit sjuka? Vet att de har en del sjukdomar. Hur motiverade och snabblärda är dem till tricks?
  Har du haft cavalier tidigare? Hur gamla blev dem dem? 🙂

  Mvh Julia

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Julia, Jag har haft 8 cavalierer i mitt liv. Jag fick välja hund när jag var liten och bestämde mig för en Cavalier för dom ser ut som valpar även när de är vuxna, de är snälla, tillgivna och otroligt lättlärda.
   Ingen av mina Cavalierer har haft några sjukdomar så jag har varit lyckligt lottad. Det man skall göra är att välja en kennel som finns på Svenska kennelklubbens sida och inte köpa en hund på blocket. De skall kunna uppvisa veterinärintyg från en svensk veterinär. Mina hundar har blivit mellan 7-11 år. En hund fick jag tyvärr ta bort för att han blivit förgiftad så han gick bort tidigare.
   En Cavalier är en underbar hund, om du skaffar en kommer du aldrig att ångra dig det kan jag lova! 🙂

   Ha en fin kväll!
   //Berith