En stor del av mitt 2018


Handlar väldigt mycket om vovvar! När jag gjorde ett kollage i går kväll av mina nio mest likade bilder så blev resultatet detta! Först av allt vill jag tacka er för alla era likes! Sedan tänkte jag att jag skulle berätta lite om varje bild och vad de representerar!

Från vänster till höger, rad för rad!

Längst upp till vänster en bild på mitt underbara orangeri som vi faktiskt byggde under 2017 men stod klart på hösten. Jag och Stefan ägnade hela semestern för att bygga klart det och måla det och när det stod klart så använde vi det näst intill varje dag! Med tända ljus i våran underbara kristallkrona med tillhörande lampetter. Middagar och underbara fikastunder! Denna bild är tagen den 21 januari i vinterskrud! Älskar verkligen mitt orangeri och om ni är intresserade att läsa mer så sök bara på orangeri i min blogg så hittar ni hela byggprocessen! En av de bästa saker vi har gjort!

Bild två är på fina Boss och tagen i vår uppfödares trädgård när han var ute för första gången. Bilden är tagen den 11 april när han nästan 8 veckor gammal!

Bild nummer tre är en bukett jag fick av min underbara chef när jag jobbat min sista dag på det förra jobbet! Helt underbar tjej som jag fortfarande träffar regelbundet för att hon helt enkelt är underbar, supersmart och helt fantastisk. Hon heter Daniella! Hon har varit ett enormt stöd och en fantastisk push!

Bild nummer 4 är tagen den 2 april. En bild på lille Boss hos vår uppfödare och ni ser själva. Ingen normal människa kan motstå denna söta lilla varelse. Vi var redan sålda så klart!

Bild nummer 5 är både underbar och samtidigt sorglig. Vår fina trio som vi tänkt oss men där bara Fonzen och Boss finns kvar i dag! Jag är väldigt glad att jag har en bild på dom alla tre tillsammans. Har några till när dom alla tre äter tårta på Fonzens födelsedag den 12 maj.

Bild nummer 6 är återigen Boss som hålls upp av vår uppfödare! Så himla fin! Min lilla älskling som har växt upp till en sådan duktig vovve!

Bild nummer 7-9 är mitt underbara, fantasiska orangeri! Har inte ord för hur mycket jag älskar det! Det är så fantastiskt vacker och kompletterar huset så fint. Att vi dessutom fått ett ställe att mysa med vovvarna är som grädde på moset!

Det var året i mest ”likade bilder” och jag håller med om valet till punkt och pricka! Kunde inte blivit bättre än så!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.