Ett inlägg ägnat till Hugo Boss!


Detta inlägg har jag tänkt ägna till min fina lilla vovve Boss. Om 1,5 månad så fyller min lilla älskling 1 år och nu när vi börjar ett nytt år och tittar igenom alla bilder och inser hur mycket söta bilder det finns så vill jag ägna ett helt inlägg till min lille Hugo Boss. Till vardags kallad Boss.

Nament Boss, kom helt naturligt när vi var uppe hos uppfödaren och tittade på denna lilla krabat! Så himla fin, och ni som har hund vet att det är omöjligt att åka och titta på en hund och bestämma sig efteråt. Vi som har hund vet att när dagen kommer att man vill titta på vovven så är det kört! Då har man egentligen redan tagit beslutet!

Att få ta hem det här lilla krabaten var fullständig lycka! Så himla söt! Här är en bild när han sitter i Stefans famn!

Boss första färjefärd! Han fick så klart bara sitta där under tiden vi åkte över!

Våra vovvar får alltid vara med oss. Så även när vi bygger, i alla fall en liten stund!

Redan från start en liten hjälpreda till Stefan! Kan det vara en framtida hantverkare, designer eller arkitekt tro!?

När man har en sådan här liten hund så kan man aldrig lämna den ensam utan man måste hela tiden ta med den över allt. Alternativeta att någon måste vara hemma. Så jag gjorde med Boss precis som jag gjort med mina andra 7 vovvar vovvar. En korg som jag använt till alla mina vovvar. Insidan sydde jag ihop av barntyg från Designers Guild. Det är viktigt att dom känner en trygghet, att det är deras lilla bo. Sedan kan man ta med dom överallt och dom känner sig trygga. Det går så klart bara om man har en sådan här liten hund! Har man en stor så får man göra på annat sätt!

Här är han med på ett växtvaruhus där man får ta med sina hundar! 🙂

Här är Boss på sitt första födelsedagskalas. Det var den 12 maj när Fonzen fyllde 3 år. Mina vovvar får alltid prinsesstårta på sina födelsedagar och firar ihop med sina kompisar!

Sedan sover man otroligt mycket när man är liten vovve. En timme lek betyder många timmars sömn! Svårt att låta bli en sådan här söt vovve bara!

Älskar hundvalpar och jag kommer nog hela tiden skaffa mig fler. Kan bara inte leva utan vovvar! Dom tillför så mycket i livet! Så härligt att se dom utvecklas, lära dom nya konster och hur kul dom tycker det är när an håller på med dom!

Jag går alltid på hundskola med alla mina vovvar. Mest för att det är utvecklande för dom och en möjlighet att få träffa andra vovvar. Även nyttigt för mig även om jag gått oändligt många valpkurser vid det här laget, men man lär sig hela tiden nya saker!

Dom här två dom är som Piff och Puff. Dom vill inte vara utan varandra så fast jag envisas med att gå enskilda promenader med dom så vill dom inte det! Dom vill gå ihop och kan inte vara utan varandra!

Dom här två får liksom inte nog av varandra!

Denna sista bild får avsluta detta inlägg! Så fina vovvar jag har och så oändligt tacksam för att ha sådana chamtroll!

Vad är det bästa med hundar? All glädje dom ger! Varje dag, varje timma, varje minut!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.