Fonzen!


Ofta så fastnar jag på alla 1000-tals bilder jag har på alla mina hundar! Det är så fantastiskt roligt att titta på bilder av dessa små troll.

Min lille Fonzen som nu är 4 år men är den allra minsta minsta Cavaileren som jag någonsin haft. Uppfödaren trodde inte han skulle överleva då han vägde väldigt lite när han kom till världen. Så hon fick mata honom själv och han sov i henns säng för att vara säker på att han skulle hålla värmen, och lille Fonzen har verkligen en särskild plats i mitt hjärta. När vi hämtade honom 9 veckor gammal så var han den minsta Cavalieren jag haft, och han är fortfarande liten!

Hans ögon är som brunnar, och när han tittar på mig bedjande med dom ögonen så går han inte att motstå. Inte då, och inte nu! 🙂

Hur söt kan man vara!

Fonzen är också en av de snällaste vovvarna jag haft men han är rädd för andra hundar och gillar inte andra människor så mycket, utan vill bara vara med mig och Stefan.

Sin första tallrik med spagetti och köttfärssås!

Lite kompisbråk men en kompis som bodde på gatan och var ungefär lika gamla! Honom gick bra för han var också valp i samma storlek.

Här med ett av mina armband om halsen och det är jätteförstort…då förstår ni hur liten han är! Sittades i min schäslong i rosa!

Här nedan med sin kompis Popcorn som tyvärr inte längre finns med oss, men en av de vackraste vovvar jag haft! Titta så han tittar kärleksfullt på sin stora kompis!

Den här bilden är så skön, vi hade fått en ny matta och båda vovvarna bestämde sig för att det var just här dom ville ligga på den nya och mjuka mattan!

I dag ser Fonzen ut så här, och han är fortfarande den sötaste vovven jag vet! Älskar att ligga högt och gärna på en hög av kuddar!

Vad vill jag förmedla med dessa bilder? Jo att en vovve i hemmet förgyller verkligen tillvaron. Jag älskar mina hundar. Älskar allt dom lär sig hela tiden. Hur dom lyssnar och hur gärna dom vill vara med och verkligen försöker vara till lags i alla situationer. Hur dom älskar när jag säger ”ska vi gå och lägga oss”. Då springer båda till dörren för båda vet att de måste gå ut och kissa innan vi kan gå och lägga oss!

Sedan när vi kommer upp till sovrummet kurar dom ihop sig i sängen och tycker det är så mysigt! Ska även visa lite fina valpbilder på Hugo Boss…men det får bli en annan dag! 🙂

Nu blev jag sugen på att köpa en vovve till, en liten söt kompis! Kanske nästa sommar! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.