Mitt eget fina showroom!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbetet med prettyhome.se

Älskar mitt showroom och framsidan av min trädgård. Denna bilden är från förra året då det ännu ej börjat blomma så här vackert. Ni får inte missa att vi just nu har 25% på mattor från Designers Guild. Dessutom alla fina kuddar, plädar och mattor vi säljer ut i vår OUTLET. Även porslin från Missoni!

Vi har investerat i vårt hem och gjort det precis som vi vill ha det. Man gör inte det över en natt utan det är det som är en del av det roliga att bygga upp det planera och sakta men säkert bygga upp del för del.

Vi bor i Göteborg och har haft en stor butik under många år. När jag först hörde talas om Västlänken som skulle byggas, så tänkte jag att detta kommer aldrig gå vägen och redan då började jag planera att säga upp vårt hyreskontrakt i centrala Göteborg på den lokal vi då hade på 350 kvm. Butiken hade vi då haft i 12 år. Företagen startade jag redan som 26-åring.

Så en dag när jag skulle åka hemmifrån så såg jag det plötsligt. Vårt showroom som skulle stå på uppfarten till vårt hus och Stefan började genast rita.

I dag har vi världens finaste Showroom och det bästa är att det är ett sådant fint komplement till vårt hus!

Showroom är som en glasbox, men två sidor med bara glas, och innanför så finns ett rum där vi har alla kollektionsböcker. Det är självklart inte lika stort som vår lokal var, men å andra sidan har vi inte behov för det.

Man kan verkligen förverkliga sina drömmar, men man måste ha siktet inställt på att jobba hårt för det!

Hoppas ni har en fin dag och ni missar väl inte vår OUTLET och 25% på mattor från Designers Guild!

Hoppas ni får en underbar dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.