Härliga dagar trots mycket jobb!


Just nu jobbar jag väldigt mycket. Jag vet att det kommer vara så här i perioder och egentligen gillar jag det, men jag gillar inte att jag inte riktigt hinner med allt jag vill!

Vi hade en mysig kväll med middag igår. Jag gjorde lövbiff med pepparsås, en av Stefans favoriter och hundarna fick så klart vara med och äta. Vi gör alltid miniportioner av det vi äter till dom. Fonzen han älskar att somna vid spisen i köket under tiden när vi lagar mat. Det är precis som om han älskar allting som är lite mysigt!

Boss han vill så klart också vara med, men han gillar mer att kontrollera om något råkar hamna på golvet! Min lilla busiga Boss är precis som jag beskrivit innan, han är en blandning mellan sött och salt, och mer och mer börjar han lugna ner sig lite. Han är trots allt redan 8 månader, men väldigt stor för sin ålder. Det kommer bli en ståtlig och vacker Cavalier av Boss. Fonzen han är den sötaste vovve jag haft!

Hur som helst så märker ni att jag inte lagt in lika många inlägg den senaste veckan, och det blir bättre men jag måste bara fokusera på det jag håller på med just nu så i någon vecka framöver så blir det inte lika många inlägg!

Vet ni vad. Av alla bullar jag bakade i helgen finns endast 8 stycken kvar…hahahah. Stefan gillade tydligen mina vanliljbullar! Roligt när dom går åt för det är ett tecken på att det var gott! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.