Ett roligt paket till Halloween


I fredags fick jag ett roligt paket på posten. Ett enormt sådant så det var rikgit roligt att hämta det för på hela kartongen stod det PARTYKUNGEN! Jag har nämligen klickat hem lite skojiga saker inför Halloween och planerar lite runt detta. Jag beställde inte bara saker till Halloween men det skall visa det lite senare.

Där vi bor brukar alltid barnen komma och ringa på och skrika ”bus eller godis”. Så vi bestämde oss för att beställa roliga Halloweenkostymer och masker. Vi köpte även godis och lade i hundbajspåsar! Allt skall vara lite äckligt!

Måste även fixa en pumpa som lykta ute på gatan så att alla som vill göra ”bus eller godis” vet vart dom skall gå någonstans.

Dräkter och masker

Måste säga att jag blev imponerad över ansiktsmaskerna. Riktigt läskiga och jag var tvungen att låta vovvarna nosa på dom för att inte skrämma skiten ur dom! Lätta att ha på sig för det är som en luva i strechigt tyg som man trär på huvudet!

Köpte varsin skelettdräkt till mig och Stefan!

Några söta spökljus för att höja stämningen!

Igår bestämde jag mig för att ta på mig skelettdräkten och masken och samtidigt prata med hundarna så att dom förstår att det var jag. Både Boss och Fonzen var så modiga, men lite skraja, men det slutade med att dom förstod att det var jag och det var själva meningen. Så den närmaste veckan får jag ha den på mig lite då och så så dom förstår, så det inte blir dom jag och Stefan skrämmer.

Jag fick mitt paket på 2 dagar så det gick väldigt snabbt så om ni vill ha fina prisvärda kostymer så klicka in HÄR så hittar ni allt ni söker och lite till. Nu fattas bara lite detaljer som godispåsar, pumpa och lite annat! 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.