Hela dagen med plantor och vovvar!


I dag har jag ägnat mer eller mindre hela dagen åt mina små plantor. Jag har även varit på Bauhaus, Hornbach, Blomsterlandet och Byggmax förutom Ica och handa mat då förstås.

Nya handskar!

Vi håller på att fixa i ordning så mycket vi bara kan eftersom säsongen ligger lite efter så försöker jag driva upp så mycket jag kan inomhus så just nu har jag 390 plantor!!!!! Jag vet! Jag var tvungen att räkna dom för att förstå att det var så många! Sedan har jag vissa samplanteringar och dom har jag bara räknat som en planta! 🙂

En termostat som får agera värmevakt! 🙂

Stefan har jobbat på insidan i växthuset och gjort det jättefint med tomatspiraler så att det sitter 3 stycken på varje stor kruka! Han har gjort det så himla fint och nu håller han på att fixa små ben, eller distanser till krukorna så att de kommer upp från golvet något!

Stefan hjälper mig också att fixa extra krukor och just nu sparar vi alla mjölkpaket och göra krukor av dom. De är perfekta för tomatplantor när dom växer till sig eftersom dom har ganska djupa rötter.

Popcorn håller ett öga på dom så ingen tar dom för mig! Han är Bibbi´s vovve! 🙂

Stefan har gjort hål i botten så vattnet dräneras på rätt sätt! Funkar bra när man driver upp plantor.

Själv har jag satt ut 2 lådor med lök i orangeriet som jag lindat in i fiberduk för att det helt säkert inte skall blir för kallt.

Hundarna har varit med mig och planterat, de älskar att hålla mig sällskap!

Förutom det så har jag hunnit med att städa lite grand. Det blir jord överallt när man har plantor över allt! Så jag har städat för att hålla det fint för det är så mycket roligare då! 🙂

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.