Går du i växthustankar då har jag ett erbjudande!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar och är ett samarbete med Classicum.se

Nu är tiden mogen att bestämma sig om man har tänkt att bygga ett växthus denna säsong. Just nu har dessutom Classicum.se ett erbjudande där du får 10% på alla växthus fram till och med den 24 mars 2018.

När jag och Stefan skulle köpa oss ett växthus så åkte vi land och rike runt och var bland annat på Classicum´s underbara utställning i Svedala. Det är verkligen värt ett besök för att låta sig inspireras! De har både rena växhus, uterum och glaspaviljonger och det är roligt att gå omkring och få idéer och låta sig inspireras.

Det har både orangeri och växthus och i alla typer av storlekar och det bästa är att man kan gå ut och in ur alla för att själv bilda sig en uppfattning, då många utställningar inte har alla varianter. Här har du verkligen ett himmelrike av växthus!

De har även en liten shopp där man kan köpa tillbehör och redskap. Själv köpte jag några saker med mig hem, en fin sekatör och ett odlings-tråg! Men de har också många fina verktyg och bara av högsta kvalitet. Bara titta på detta vackra växtstöd som grepen står lutad emot!

Underbara varianter med kaminer installerade och det är verkligen en inspirerande miljö. Dessa bilderna är från tidig vår förra året när vi var där nere och tittade!

Hur mysigt är inte det med en kamin på insidan. Kan också ge värme kalla vårdagar och sena höstkvällar! Att kunna använda sitt rum året runt är verkligen en dröm.

De har också mindre växthus men åhh, vad söta! Älskar det här!

Sedan har dom stora vackra hus som man blir helt betagen av!

En av de viktigaste sakerna innan man bestämmer sig det är att åka och titta och känna. Att gå omkring i Classicums underbara miljö och se hur dom byggt upp varenda växthus så att man kan gå in och sätta sig och föreställa sig hur det skulle bli just hos mig! Att få prata med ett proffs som har lång erfarenhet av växthus är också en otroligt värdefull del av besöket. Ni hittar deras hemsida HÄR, men jag rekommenderar er varmt att åka ner och titta för det ger verkligen mersmak.

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.