I dag är det ingen vanlig dag – det är Fonzens födelsedag!


I dag fyller min älskade Fonzen 3 år. När Fonzen kom till oss så var han den allra minsta Cavalier jag någonsin haft och han är fortfarande väldigt liten för att vara en Cavalier-hane. Han var född tillsammans med många syskon och ofta när det är väldigt många så kan det bli så att några inte klara sig.

Min lille Fonzen var en sådan som låg precis på gränsen men hans underbara kennelmatte matade honom med nappflaska och lät han sova i henns säng så att hon vakade över honom 24/7. När vi fick lov att hämta honom så var han fortfarande väldigt liten och jag var nästan rädd för han var så liten och skör.

Fonzen är ”by far” den mest gulliga lilla varelse man kan tänka sig. Han är min och Stefans vovve och kanske inte så lik en Cavalier i sättet alla gånger, då han är lite feg och tillbakadragen. Men han älskar vår närhet och att få vara med och han har fortfarande de där ”sagohunds-ögonen” som ser ut som svarta pärlor som alla gossedjur hade när man var liten.

Han går inte många steg ifrån oss utan är mån om att alltid hålla koll, och om han av någon anledning kommer bort det allra minsta så ger han i från sig ett sådant ljud som du bara inte kan missa. Han är min älskling.

I dag fyller han 3 år! Vi var först oroliga att vår Popcorn som är en ruby, inte skulle tycka om honom, men jag kan lova att han skyddar honom med sitt liv.

Popcorn är som Baghera i Baloo, när han Baghera tror att den lilla människopojken är i fara. Minsta ljud från Fonzen och han är där på 7 röda sekunder! Han har vaktat honom från dag 1, och det tog kanske 14 dagar innan han tog honom helt till sitt hjärta, men sedan dess är de oskiljaktiga och dom sover i en hög och pussar varandra mest hela dagarna!

I dag har dom självklart fått tårta som på vilket kalas som helst. Vovvar vill också bli uppvaktade och ompysslade. Så i kväll blir det pasta till mys-Fonzen och han skall få mysa i orangeriet så mycket han vill! Min gosse-vovve!!!!!!!!! 🙂 🙂

Titta på ögonen på lille Boss…hahahahahahahaha!

Boss fick tre dynor i stolen för att alls nå upp! Vad gör man inte för dom små!

Popcorn säger att han tyckte tårtan var supergod! 🙂

På middagsmenyn står det pasta i dag för det har Fonzen bestämt. Fyller man år, så fyller man år och då får man självklart bestämma vad man vill äta också! 🙂

Hoppas ni får en mysig kväll!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.