I dag är ingen vanlig dag!


I dag är ingen vanlig dag för det är Fonzens födelsedag. Fonzen fyller 7 år i dag. Kan inte fatta hur fort tiden gått. Fonzen var den vovven som var nära att stryka med när han föddes, då det var många valpar och han var väldigt liten och klen. Han underbara uppfödare lät honom sov i hennes säng och matade honom med nappflaska. Jag kommer aldrig glömma första gången vi har hemma hos dom och tittade på honom. Det var kärlek vid första ögonkastet.

Det är ingen vanlig dag för det är Fonzens födelsedag

Självklart fick han sova i den finaste soffan redan från start. Vovvarna är i centrum i den här familjen!

Fonsen är fortfarande ett huvud kortare än Boss så litenheten har bestått. Gulligare vovve får man dock leta efter. Han har ett sådant fint uttryck i sitt ansikte och hans ögon är som brunnar. Man drunknar i dom!

Fonzen tycker jättemycket om spagetti och köttfärssås.

Monster-Fonzen

Stefan har tagit en av dom roligaste bilderna vi har på Fonzen. Till saken hör att Fozen är dumsnäll. Han kan inte göra en fluga förnär. När Fonzen var valp så hade Stefan satt staket överallt på vår terrass där vi har etage, så att han inte skulle trilla ner av misstag. Valpar kan som ni säkert vet inte bedöma höjd.

När Fonzen bara var 8 veckor gammal så busade Stefan med honom på andra sidan nätet och då blev det en sådan här bild. Ser ut som ett litet vilddjur. Det roliga är att han var och är allt annat är just det. Han har alltid varit en lugn och snäll liten vovve. Har man lagt honom i korgen har han somnat.

Monster-Fonzen

Jag hoppas så klart att Fonzen får leva i många år till! Han är den finaste jag har (alla vovvar är den finaste jag har).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.