Lady och Lufsen släng er i väggen!


Mina vovvar är mina juvler det vet alla som känner mig. I går gjorde vi spagetti och köttfärssås och det är lika självklart för mig att göra fina tallrikar till dom som att duka bordet fint! Dom är minst lika fina i kanten som Lady och Lufsen.

Fonzen och Bozz ÄLSKAR spagetti och självklart får dom också riven ost på för dom tycker om det! Dom äter på mitt porslin från Designers Guild varje dag för dom hör också till familjen. Även om jag samlar på porslinet så anser jag att det man samlar på är till för att användas och mina hundar vill äta på samma fina porslin som oss. Fast dom får förstås väldigt mycket mindre tallrikar! 🙂

Vovvarna är alltid med i köket när det lagas mat eller bakas. När vi skall äta så äter dom efter oss, och det vet dom om och dom får då vänta tills vi ätit klart.

Boss ser nästan ledsen ut! Det gäller att sitta still och stirra blint i Mattes ögon! Fonzen han lade sig ner en stund!

Precis som vanligt när det kommer till deras tur så måste dom sitta ner och jag ställer ner tallrikarna framför dom. Sedan skall dom titta mig i ögonen och med ordet varsågod så vet dom att det är fritt fram att gå fram och börja äta. Dom är så duktiga mina små vovvar.

Hoppas ni får en underbar dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.