Lång dag igår och vovvar!


Träffade flera leverantörer i går och har även varit och tittat på en liten vovve. Känner mig helt utmattad men nu. I går kväll lade jag in ytterligare en klänning från Pernilla Wahlgrens vårkollektion! Det kommer verkligen många fina klänningar till våren. Titta HÄR får ni se!

Ni som köpt klänningar förut vet säkert hur det brukar gå till, att klänningarna tar slut innan man hinner blinka. Jag har lagt en stor beställning hos leverantören och de klänningar som nu ligger i webshoppen kan ni FÖRBOKA redan nu, d v s ni handlar dom som vanligt i webshoppen och jag skickar inte fakturan förrän i samband med leverans av klänningen på det sättet så kan ni vara säkra på att få en klänning men ni betalar som vanligt 14 dagar efter leverans.

Bland annat kan ni köpa denna ponchon i webshoppen, det har blivit en stor succé så ja har redan kompletterat min beställning till leverantören. Den är verkligen superfin och jag skulle själv vilja ha en sådan till våren!

16976_8a0a81b8f707da19a8d04cbf2b6d844a

Det står en angiven tid på varje klänning/klädesplagg när den kommer levereras! 🙂

I dag skall jag till ytterligare en leverantör och titta på bland annat väskor och klockor…..skall bli roligt!

Klänningen nedan med kavajen är också väldigt populär och kommer bli superfiin att använda till våren och kanske på jobbet/kontoret! Båda är normala i storleken! Verkligen ett superfin set! 16959_75c02239961b9fc47d60e5e803a062ff 16963_5e22f1909a121989d0cee1e1a8e5b1b4

Jag vet också att de fina byxdresserna visat sig vara väldigt populära så vill ni verkligen ha ett exemplar av dessa så är det god tid att beställa även om detta kanske inte är det första plagg man drar på sig i vår utan väntar lite längre, men vill man verkligen ha denna dress så gäller det att beställa redan nu och den kommer inte in förrän i slutet på april men jag skickar som sagt inte fakturan till er förrän jag skickar era produkter. Så på så sätt kan ni  garantera att ni får de plagg ni vill ha utan att betala det med en gång om ni väljer betalning med Klarna i webshoppen.

17001_abf1c1e07dfa027c70d9ff4aade36993 16997_f54669817ffbb0954315724857e26786

 

Gå in i webshoppen HÄR för det finns så mycket fin så ni måste verkligen se allt!

Nu måste jag göra mig i ordning för dagens möten, hoppas att ni får en bra fredag. Har faktiskt hoppat över min träning denna veckan då min fina vovve Lufsen gick bort i söndags. Jag tar det helt enkelt lite lugnt på alla plan! Så idag blir det inget fredagsmys på gymet utan det blir mys med mina två vovvar i stället BAMBAM och Lufsen! De behöver också lite extra omtanke denna vecka när deras kompis inte längre finns med dom.

Alla som säger att hundar inte förstår etc, dom vet inte vad dom pratar om! Varje gång en av mina hundar har gått bort så märker jag på dom andra! Värst var det nog när min vovve som hette Morris var gammal och fick dåligt hjärta och vi var hastigt tvungen att ta bort honom. Alfons som var det äldsta vovven då, var så ledsen, de hade hängt i hop sen de var små och sprang lösa i parken när vi var på promenad. Morris var döv och Alfons hade lärt honom allt han kunde så när vi var ute och de var lösa så tittade Morris hela tiden på Alfons och följde honom. Det tog två år innan jag/veterinären förstod att Morris var döv! Han lyssnade inte på mig utan jag trodde han var nonchalant men ändå så kunde han allt….men i själva verket hörde han inte ett ljud!

DSC03150  DSC03062

(Här nedan ett kort på Lufsen när vi är i sommarstugan, han hade varit och badat i havet som han älskade och hade gossat ner sig under en Designers Guild filt när han ville torka!)

DSC03506

Hemma när dom gjorde konster så tittade Morris på Alfons och gjorde likadant, vacker tass, ligg död, rulla runt…han kunde alla konster och han hade lärt sig dom av Alfons. När jag förstod hur det låg till, var det verkligen underbart att titta på deras samspel. Morris höll hela tiden höll ett öga på sin kompis, ropade jag på Alfons så kom dom båda. Alfons tog en extra runda och förbi sin vän Morris och han sprang efter, och jag trodde innan att jag hade två så lydiga vovvar…. 🙂 Men dom pratade med varandra.

Efter det så utvecklade jag ett teckenspråk med mina hundar så varje inkallning, varje konst jag ville de skulle göra var också en kombination av teckenrörelser….det funkade så bra så till slut när vi var ute så kunde jag bra göra tecknet och alla kom springande eller alla satte sig ner…..åå så fantastiskt och jag kunde märka på Morris att jag fick ännu en bit av hans hjärta när han förstod att även jag förstod honom! Så mysigt!! 🙂 🙂

Även idag när jag bara har hörande hundar gör jag samma sak. Jag ger dom kommando både med tecken och röst, för jag tänker att eftersom jag inte upptäckete att Morris var döv förrän han var 2 år, så skulle det kunna hända igen, eller att de i framtiden börjar höra sämre! Jag har användning för det, ibland när jag pratar i telefon och de är ute, behöver jag bara öppna dörren och ge dom kommando att komma in…utan att säga ett ljud! Praktiskt också! 🙂 Hundar/ djur är super-smarta, de som säger något annat vet inte vad de pratar om! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.