Jofama och lite mer klänningar


I dag kommer Jofama och visar upp alla nyheter! Skall bli jätteroligt då de verkligen har fina jackor i hög kvalitet! De har verkligen lyckats bra med alla sina samarbeten med bland annat Marie Sernholt och Kenza! Jag har själv en skinnjacka från Jofama by Kenza som jag köpte efter att ha blivit inspirerad av Kenza på hennes blogg, tycker hon är rolig att följa.

Måste även visa lite fler klänningar från Pernilla Wahlgren då vårens kollektion verkligen överträffar tidigare kollektioner, jag tycker det är jätteroligt när tjejer lyckas göra en sådan fantastisk succé som Pernilla Wahlgren lyckats med och jag blir lika glad varje gång jag ser en ny kollektion!

Här kommer återigen den fina klänningen i jeanstyg med streck som är supertuff i verkligheten då den är i jeans.

16967_4de7afe62d742b3c2b2fca604d64d4b1

 

Sen kommer det två superläckra sommarklänningar i ett ljuvligt mönster och samma mönster finns på kjolar som jag la in i webshoppen igår! Denna klänning kommer både i rosa som nedan och i färgen crème/guld precis som kjolarna! Wow säger jag bara!

16985_d03410b228404b50596bb7eda6ad938c

 

Hoppas ni får en trevlig torsdag nu skall jag göra mig i ordning och gå till jobbet! Ni hittar som vanligt allting i vår webshop HÄR, och glöm inte gå in och titta för vi uppdaterar dagligen med nyheter både med kläder och inredning! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.