LdiR med fårskinn!


Vill bara ge er ett litet tips om de fina LdiR Platina med fårskinn som kommer om 14 dagar, och de finns bara kvar i storlek 38 och 39 för förbokning! Ni hittar dom HÄR

DSC05815

Ni får heller inte missa den superfina spetskänningen från Pernilla Wahlgren Collection som nu nått vår butik får omgående leverans! Jag var förtjust i den redan vid beställning men den har verkligen överträffat alla mina förväntningar! Väldigt användbar, själv hade jag den på jobbet i förgår, men med tjocka svarta strumpbyxor i 80 den och med höga LdiR boots! Skall man ut på kvällen kan man sätta en högklackad sko eller stövel till och så är man en superparty-pingla!! 🙂 Den kostar 998 kr och du hittar den HÄR. Detta kommer bli en storsäljare så skynda er då spetskännningar är mycket hett i höst om ni tittar på catwalken!

Lace Dress Black Berith

Ni kanske undrar hur det är med min finaste BAMBAM, inte bättre tyvärr utan sämre men veterinären har sagt att jag skall ge det 3 dagar innan vi kan se hur det går, om han inte blir ännu sämre förstås! Så jag har varit hemma hela dagen med min fina fina vovve!

Jag får lyfta honom ut för att kissa då han inte kan stå eller gå själv. Det enda jag försöker tänka på är att detta har hänt två gånger innan och helt plötsligt så reste han sig bara upp och sprang fram till kex-skåpet men det är väldigt svårt att tänka på när man har en vovve som är så sjuk! Han vill inte äta och han ätar alltid vd du än sticker fram, han dricker dock vattan om jag hjälper honom! 🙁 så snälla håll tummarna för ett han än en gång skall kalara detta min fina 10-åriga vovve!

Detta kortet nedan är inte från idag, utan ett fint kort på alla tre tillsammans!

DSC03150

Hoppas ni får en fin kväll, nu skall jag fortsätta att gossa men min fina BAMBAM i synnehet!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.