Circle of trust!


I veckan skall detta supercoola kit komma till butiken. Jacka sydd med tuffa detaljer i collegetyg och med en sne dragkedja som gör att man ser slimmad ut! 🙂 Fickor med dragkedja och mĂ„nga frĂ€cka detaljer som jeanssömmar! Riktigt tuff jacka men superskön att bĂ€ra!

jacka webshop

HÀr nedan ser ni Àven baksidan pÄ jackan!

keira-jogg-eagle-black keira-jogg-eagle-black back

Till det ett par riktigt tuffa jeans med mycket detaljer sÄ att det blir mer Àn bara  ett par vanliga jeans! Jeansen har snygga bakfickor som sitter bra i höjd och bredd. Just fickor Àr viktiga hur de sitter pÄ byxor, för sitter fickorna för lÄngt isÀr sÄ ser det ut som man har bredare hÀck! SÄdana detaljer som man skall tÀnka pÄ nÀr man tittar pÄ jeans!

Jag Àlskar att ha fÀrdiga set, för det gör det sÄ mycket enklare att vÀlja vad man skall ha pÄ sig pÄ morgoenen, för hur mÄnga Àr vi inte som stÄtt framför spegeln pÄ morgoenen och provat Àn det ena Àn det andra för att till slut ha sÄ ont om tid sÄ man bara mÄste ta nÄgot och skynda ivÀg! SÄ gör inte jag lÀngre, jag har fÀrdiga set som jag alltid kan ta och som jag vet funkar superbra ihop, sÄ jag behövver aldrig fundera! DÀrför plockar jag alltid ihop set, dÄ vet man ocksÄ att man köpt nÄgot anvÀndbart, sen kan man naturligtvis vÀlja att ha nÄgot annat till, men man har Ätminstone ett fÀrdigt supersnyggt set!

kaley-dnm-eagle-grey-vintage webshop kaley-dnm-eagle-grey-vintage back webshop

Till detta har jag valt en snygg topp i samma tyg som jacka och med nitar vid Ă€rmen! Denna tröja kan man med fördel ha en tunn lĂ„ngĂ€rmad tröja under om man inte vill ha korta Ă€rmar! VĂ€ljer man det sĂ„ kan man Ă€ven sĂ€tta ett coolt armband utan pĂ„ den lĂ„ngĂ€rmade tröjan! 🙂 🙂jessy-studs-dark-antraciet webshop

Ni hittar den i webshoppen redan nu, men skynda er att lĂ€gga er bestĂ€llning för jag har bara bestĂ€llt ett visst antal set sĂ„ det finns inte sĂ„ mĂ„nga! Ni hittar alltsammans HÄR.

SjÀlv tycker jag att det Àr bÀttre att lÀgga pengarna pÄ ett set man vet funkar Àn att man köper enskilda delar som sedan blir hÀngande i garderoben för att man inte har nÄgot bra att ha till ! Förr i tiden sÄ gjorde jag sÄ ganska ofta, men pÄ senare Är har jag börjat att handla i kit för dÄ vet jag att jag lÀgger pengarna pÄ nÄgot jag kan ha anvÀndning för i sin helhet!

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.