Normal söndag igen!! 2 kommentarer


De sista dagarna har varit allt annat än roliga, BAMBAM min fina vovve fick tillbaka det han haft 2 ggr tidigare. Det börjar alltid med att han börjar halta, och först tror man bara att han sträckt sig, men det blir värre och värre och tillslut kan han inte längre resa sig upp och blir som ett kolli. Första gången detta hände så var jag säker på att det var ett fästingbett eller likande, och att det var helt kört, men min veterinär undersökte honom och gav mig smärtstillande tabletter och sa till mig att gå hem och ge honom dessa och att vi skulle höras varje dag  och inom 3 dagar skulle det rätta sig till! BAMBAM har en förslitning i sin rygg vilken gör att om han gör någon konstig röresle eller så så kan nerverna och skadan göra så han får så här ont! Detta går naturligtvis inte bota med tabletter hur länge som helst men han är snart 10 år och hittils har jag inte haft någon Cavalier som överlevt sin 10-årsdag. Jag var säker på att han inte skulle fixa det denna gången! Men det gick vägen även denna 3:e gången tack och lov! Det började i torsdags kväll och tidigt på fredag morgon förstod jag vart hän vi var på väg! Tidigt i förmiddags reste han sig upp igen? Som om inget hänt…ahhh ni fattar inte lyckan jag kände!!!!

När han varit ute och kissat på egen hand och fått mat och godis och tusen pussar så lade han sig och somnade! Han har förstås inte kunnat sova ordentligt på dessa dagar!! Inte vi heller, men av en annan anledning förstås!

DSC06476

Det konstiga är att de andra hundarna känner på sig att något allvarligt är fel och har inte ens gått i närheten av honom men plöstligt slöt det upp runt honom och började pussas!!  🙂 🙂

DSC06480

Ja denna helgen har varit allt annat än rolig men nu känns bra igen! Egentligen skulle jag och Stefan åkt på min söta väninnas bröllop i Lund. Stefan hade hyrt en fin smoking, och jag skulle haft den fina paljettklänningen från Pernilla Wahlgrens Collection, men av det blev det inget! Men nu när utgången blev bra, känns det naturligtvis som om vi tog rätt beslut. Jag kan inte ens tänka mig att lämna bort min fina vovve när han mådde så dåligt! Då om någon gång vill han vara i sitt eget hem med dem han känner! Jag hoppas att BAMBAM får ett långt liv över 10 år!! I övrigt så har allting kretsat kring detta i helgen!

Planen var att vi skulle ha stängt butiken på lördag för att vi skulle på bröllop så på torsdagkväll var jag hos min frisör och fixade håret för detta roliga event! Så så här såg jag ut i torsdagskväll! DSC06572

Stefan hade butiken öppen i lördags och jag var hemma hos lille BAMBAM istället! När Stefan kom hem så gick jag ut och sprang, för nu kunde jag ändå förstöra frisyren då det inte blev något bröllpsfest för vår del! Snygg i håret blev jag i alla fall, om jag får säga det själv! Anna min frisör klippte, gjorde slingor och lockade håret till en lite festligare frisyr än vad jag brukar ha!

DSC06585 DSC06594

I kväll har jag provat lite känningar till mina nya grova stövlar som har en lång grov dragkedja i bak! Så här ser de ut!

DSC06679 DSC06681

Så här snygga blev dom till den snygga Lace Dress Black ur Pernilla Wahlgren Collection som ni hittar HÄR

DSC06656 DSC06654

Så här ser Twirl Pring Chiffon klänningen ut! Ni hittar den i min webshop HÄR 

DSC06664

Så här ser känningen ut i fram där drapperingen är! Superfin klänning och skön att bära! Perfekt också för den är lite längre! Älskar denna klänning som kommer bli perfekt att ha på jobbet!

DSC06500

I kväll tyckte vi att vi var värda en fin middag efter den jobbiga helgen så det blev lax med pasta fylld med räkor och krabba och en god sås till! Vi öppnade till och med en flaska champange för att fira BAMBAM´s återkomst till livet! 🙂 🙂

DSC06636

Så här såg Popcorn ut som studerade våra tallrikar med huvudet på bordet! 🙂 De fick så klart också lite godsaker att smaska på!!

DSC06641

Hoppas er kväll blir bra, nu känns i alla fall min kväll mycket bättre än den gjort tidigare i helgen!!!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Normal söndag igen!!

  • pretty Inläggsförfattare

    Hej Anna,
    Stövlarna kommer från Billi Bi. Roligt att du är nöjd med din klänning, du var verkligen supersnygg i den, men hela du är så snygg så du klär i precis allt!! Jeansen jag hade i lördags i butiken är Please-jeans, men idag skall jag packa upp Cirlce of trust så håll ögonen på blogg och instagram så ska du få se på riktigt snygga jeans! Dom hade verkligen suttit super på dig som är så smal och snygg! 🙂 🙂
    MVH
    Berith