Måndagmorgon 2 kommentarer


Vaknade av att klockan ringde i dag och en liten vovve som egentligen inte ville vakna först utan sträckte på sig i sin lilla minisäng som står mellan våra kuddar i dubbelsängen!

Han sover hela nätterna och i går kväll när vi gick och lade oss och jag satte ner honom i sängen så kröp han upp i sin lilla säng. Jag har lagt ett örngott som lakan i den. Först hade jag lagt en filt där men då ville han krypa ur den och lägga sig på lakanet, och eftersom jag är rädd att han skall ramla ner så vill jag att han skall vara i sin lilla säng. Jag tog ett örngott och lade som lakan och vips ville han inte längre krypa ur den längre! Han gillade det lite svalare lakanet.

I går kväll när vi skulle gå och lägga oss och han låg och sov i soffan så tog jag bara upp honom och väckte honom lite grand. Gick ut och satte honom i trädgården och på mindre än 3 röda sekunder så satte han sig och kissade! 🙂 Denna vovven slår nog alla rekord i att vara duktig. Vi tyckte att Fonzen var duktig när han kom men den här slår allt tror jag! Men allt handlar om att man ägnar tiden åt den lille valpen och gör man det så vet man ungefär när man måste gå ut, och då kan man liksom inte vänta eller hoppas på att han skall hålla sig en stund för det kommer en valp så klart inte göra. Efter, sömn, mat och lek…så enkelt är det….d v s nästan jämt! 🙂

I morse gick vi ut i orangeriet och tog den första kaffen med vovvarna efter att dom kissat och ätit! Så mysigt. Jag har fyllt på men nya växter från insidan!  

Det är bara en färg av petuniorna som inte börjat blomma ännu, men jag tror den slår ut i dag. Jag har ljusrosa, chockrosa och lila!

Hos oss slog åskan ner i flygtornet i morse, jäklar vilken smäll! Hundarna är tack och lov inte skotträdda så dom tittade sig förvånat runt omkring.  Två stycken myste i Stefan´s knä. Det värmer i hjärtat att se dom så här!

Hoppas ni får en fin måndag, här i Göteborg så öser regnet ner, och för min del var det verkligen bra timing att jag planterade nästan allting i går. Perfekt!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Måndagmorgon

    • pretty Inläggsförfattare

      Hej Matti, Ja lite hundfokus måste jag ha. Jag har kvar hundbloggen och skall snart ta tag i den för just nu måste jag få ihop min vardag! 🙂 🙂 Börjar planera för min träning nu.

      Ha en fin kväll!

      //Berith