Min fina Popcorn


Just nu har jag inte hunnit med så mycket annat än att försöka förstå varför Popcorn inte mår bra. Det är aldrig roligt när man märker att vovven mår dåligt för de kan inte kommunicera. Han är jättepigg men har ont någonstans och jag tror det är magen men jag vet inte riktigt. Han vill inte hoppa eller gå i trappor men han är jättepigg på promenaden och är precis som vanligt! Det kan vara så enkelt att han sträckt sig och inte kan göra några rörelser utöver vanlig gång, d v s det gör ont när han skall hoppa eller gå i trappor.

Det gör ont i hjärtat när man inte riktigt förstår varför det gör ont någonstans. Jag har känt igenom hela honom och det finns ingenstans han har mer ont. Han har inga dåliga tänder och fina öron!

Så just nu koncentrerar jag mig för att förstå vad som kan vara fel. Han har aptit och vill ha godis. Han är pigg men ändå lite låg!

Jag får helt enkelt koncentrera mig på att försöka förstå vad det är som är fel. Nu skall jag och Popcorn ta en långpromenad. Det gör honom glad och just nu kan jag tänka mig att göra vad som helst för att förstå att han mår bättre igen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *