Black Weekend


I samarbete och med adlinks till Pretty Home

Just nu har vi Black Weekend hos Pretty Home och det innebär att ni kan köpa mattor med 25% rabatt (erbjudandet gäller inte barnmattor). Det finna massor av vackra mattor hos oss och vem vill inte ha lite extra fint inför jul eller kanske rent av ge bort en matta i present!

Att kombinera mattor i olika storlekar och former i ett och samma rum ger en fantastisk känsla. Mattor har fördelen att de både gör hemmet ombonat men dämpar också ljud och därför bidrar mattor mycket för inredningen och mysfaktorn.

Mattor i ljuvliga material och med vackra detaljer som ett mönster eller en liten avvikande kant på mattan kan göra mycket för inredningen. Det är också ett sätt att få in ytterligare en färg som man sedan med fördel kan ta upp i kuddar eller plädar.

Ni hittar alla vackra mattor HÄR och de allra flesta mattor finna i flera storlekar. Tänk på att inte välja en alltför liten matta. En matta kan näst intill aldrig blir för stor, däremot kan det se futtigt ut om den blir för liten för sammanhanget!

Ha en underbar lördag!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *