Min lilla trupp av vovvar!


Hur tufft du än har det! Hur mycket jobb det än finns att färdigställa. Men om du kommer hem till två sådana här sötnosar, så kan man inte bli annat än glad!

När man går upp på övervåningen och jag har sagt att dom inte får följa med, så sitter dom här! Trogna och väntar på att återse dig! Vill så gärna vara med hela tiden!

För dom spelar det ingen roll om vi sitter i soffan, om jag sitter och bloggar, eller om vi går en promenad. Bara dom får vara med!

Nu sitter Boss längst fram, men ni kan ändå se att Boss är lite högre än Fonsen. Fonzen är extremt liten för att vara en Cavalier.

Någonstans har jag bestämt mig för att jag gärna vill ha bara Cavalierer i färgen Blenheim. Så himla fina! Till och med så att jag ser fel på dom i bland och ropar på Fonzen när det är Boss jag skall ropa på och tvärtom. Dom blir likare varandra ju längre tiden går. Fast jag vet hur det blir, om det finns en liten valp vid rätt tillfället som är av annan färg så kommer jag inte kunna motstå! Sådan är jag! Cavalierer är det sötaste jag vet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.