Att sköta kosten och min jobbiga vecka!


De sensaste veckorna har min blogg blivit lidande för att jag har så mycket jag måste få gjort just nu samtidigt. Bloggen brukar inte bli lidande, men denna gång har jag verkligen inte klarat allt samtidigt. Dels har jag ägnat 4 dagar åt att hjäpa min mamma samtidigt som jag håller på att starta upp bolaget jag arbetar på med HR Payroll. Jag skriver sällan om vad jag gör på mitt jobb, men just nu har jag en deadline där jag på 4 veckor skall fixa övergången till bolaget med allt vad det innebär och överföring av personal. Den 1 november skall det vara klart och det är redan nu mer eller mindre fixat. Jag har lite småsaker att justera men i det stora hela skall det vara klart.

Som om inte det vore nog så har vi ett Board Meeting i morgon måndag där jag skall presentera finansiellt resultat för tredje kvartalet och vår framtida rekryteringplan för vår styresle. Detta har gjort att material måste fram och vara färdigt en vecka innan själva mötet. Stämmas av med Kina och sedan översättas eftersom 50% av våra ägare är Kinesiska. Så man kan verkligen säga att jag har haft mer än fullt upp senaste veckorna.

Utöver det skall jag hinna träna och äta rätt, hinna med hundarna och allt annat som livet kräver.

Då kommer vi till det som jag egentligen skulle skriva om och det är hur det går med min träningsplan. Sanningen är att denna veckan har jag inte tränat en enda gång på grund av ovanstående. Detta är så klart ett undantag för just nu är belastningen på mig mycket stor.

Det jag i stället gjort är att jag har tänkt mig för vad jag äter och inte gjort några utsvävningar över huvudtaget. Det har resluterat i att jag har gått ner ytterligare både i kilo och centimeter på kroppen så trots att jag varit tvungen att utesluta täningen en vecka så har jag alltså klarat min mål.

Av den anledningen känner jag mig mycket stolt och i torsdags när jag kom hem från jobbet så stod en ros på bordet till mig med ett vackert kort och på det stod det ”För att du är bäst” från Stefan. Då blir man väldigt glad även om man är trött!

I fredags fick det bli sushi till middag, och det var verkligen supergott. Varken jag eller Stefan orkade laga något då även Stefan haft fulla veckor med montering av öppna spisar av det exklusivare slaget på flera ställen samtidigt. Som vanligt håller han tidplaner och är så förbaskat duktig på det han gör.

Nu är det söndag och jag skall sy lite till min mamma på det som jag påbörjat för att hon skall få det lite extra fint hemma! Hoppas ni har en fin start på er söndag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.