Min Nyårsafton i bilder och glöm inte träningen!


Här skall ni få lite av vår Nyår i bilder!

Vi myser alltid med vovvarna och dom får alltid vara med oavsett dag på året! Men självklart blir det lite mer godsaker för vovvarna när det är nytt år!

Mina vackra frostade glas i rosa dagen till ära!

Dom är självklart med på att ha partyhattar på! 🙂 🙂

Hur söt är inte den här lilla vovven!

Fonzen efterfrågar när maten kommer…

Trött på att vänta och tycker att servicen är lite långsam!

Förrätt med sparris, rostade pinjenötter, havssalt och parmesan! Mums det var verkligen lika gott som det ser ut!

Till varmrätt blev det laxpaket! Jag valde med omsorg varmrätten för att den skall fungera bra ihop med min träning! Nu gäller det att äta någorlunda rätt även på Nyår! Alla dagar räknas!

Så här såg det ut när det var klart! Mums!

Vår mat blev precis så god som vi tänkt oss! Dessutom känns det extra bra att jag tränade på förmiddagen och har inte gått upp ett gram sedan igår! Trots dessert och både förrätt och varmrätt! Bra planering!

Desserten var himmelsk! Älskar marängsviss och det finns lite kvar till kaffet i dag med, men då måste träning göras först så det står på planeringen!

Tänk att det nu är 2019! I dag blir det en skön ledig dag! Lite god efterrätt blev över från i går! Nyårsdagen är den största ”pizza-dagen” på året men vi äter aldrig köpe-pizzor utan gör dom i så fall själva! Jag är helt enkelt inte särskilt förtjust i köpe-pizzor och dessutom är dom alldeles för stora för både min smak och min mage! Nu med mina täningsmål så kan pizza absolut inte vara ett val.

Själv hade jag tyckt att det var gott med en rikgit fläskfilé gryta med morötter och rosmarin! Massor med goda grönsaker! Vad är ni sugna på så här dagen efter Nyår. Vi får se vad det blir.

Gårdagen gick som planerat med hundarna! Vi satt på övervåningen i fönstren och tittade på fyrverkerier. Fonzen lade sig ner i fönstret och somnade 15 minuter, då är man inte brydd om smällare. Boss var med om sin första nyårsafton, 10 månader gammal. Han var lugn och tittade nyfiket på alla smällare och var mer bekymrad över alla männsikor som var på väg upp mot flygtornet där vi bor! 🙂 Nu är Boss den 8:de hunden jag har som inte är skotträdd. Så det finns faktiskt sätt att tillse att hunden inte blir rädd, men man måste vara beredd att tillbinga högtider som innehåller smällare med sina hundar! Sätta dom i första hand!

Så ”check” på den och underbart att Boss inte tyckte att det var ett problem alls! 🙂 Framöver så måste man ha både tillstånd och utbildning för att få skjuta raketer, så vi får väl se hur det blir nästa högtid.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.