Mina gossedjur!


Alltså jag vet inte vad man skall säga. Jag tycker att mina hundar är så enormt söta! Jag kan aldrig titta mig mätt på dom!

Just nu den senaste tiden har dom fått för sig att dom vill ligga på trappavsatsen. Kanske för att dom har bra uppsikt där. Söta eller hur!?

När dom springer om kring så börjar jag själv få svårt att hålla i sär dom efter som deras teckningar är ganska lika. Boss är till vänster här ner och Fonzen till höger!

Fonzen har dock dom underbaraste ögon som man bara drunknar i, han har ett väldigt sött utseende, medans Boss ser lite mer busig ut!

Jag håller på att lära Boss en ny konst att ”dansa”. Det betyder att jag kan bjuda upp honom och säga ”får jag lov”. Då lägger han sina tassar i mina händer och så dansar vi lite…

Han är också extremt söt när han backar. Om han står i vägen någonstans så säger man bara ”backa”. Då backar han 3-4 steg! Så gulligt!

Jag skulle kunna ha hur många Cavalierer som helst, vet inte varför jag snöat in på Blenheimfärg dom senaste vovvarna! Älskar dom.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.