Mina sötnosar! 1 kommentar


Jag kan liksom inte få nog av foton på mina sötnosar! Här nedan lille Boss, han heter egentligen Hugo Boss men vi kallar honom bara för Boss! Men sedan han var liten så lystrar han väldigt fint på Hugo Boss.

Va? Får jag inte vara här? Ser ni hur han tittar på mig surt och oförstående på bilden nedan? Mina vovvar får vara överallt men om dom kommer direkt utifrån så får dom inte vara i min favorit soffa som är just denna soffa!

Boss älskar att ligga just här och spana ut över rummet! Annars är det väldigt sällan mina små troll viker i från varandra!

Oftast ser det ut så här, inte många centimeter ifrån varandra. Fonzen är den som protesterar om han inte kan se Boss. Precis som om han tror att han skall komma bort.

Boss är lite mer den självständiga vovven! Alla har sin personlighet och det är så himla kul att studera!

Som jag berättade innan så har Boss sedan han var liten en skojig sak för sig, han ”tar” saker för att sedan byta mot godis. Något han lärde sig som liten när han tog saker för att han faktiskt tänkte bita sönder dom (som alla valpar gör) men vi övade med att byta saker mot godis i stället för att bli arg på honom, och flytta focus till något positivt. Så han kan komma och spotta ut något och titta uppmanande på en … eller ta en penna och springa i väg, och så ropar man ”skall vi byta” då kommer han som ett skott! Så himla söt!

När det vankas mat så är det sitta fint, och varsegod som gäller! Dom är så duktiga mina små fina vovvar. Här vankas det Spagetti och köttförssås. Självklart får dom även parmesan på sin pasta! Lyxvovvar!

Jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan dessa hundar! De är som två levande små gossetroll. Alltid lika roliga. Alltid pigga på att göra konster. Det är så kul att bara ge dom en godis var, och så får dom visa alla konster dom kan. Eller i alla fall många! Dom väntar invrigt på att få höra kommandon så att dom kan göra det man vill!

Här skall det ätas middag och vem sätter sig i stolen och vem tror ni sitter på andra sidan!? 🙂

Nu börjar Boss bli så pass stor att när man inte ser dom riktigt så ser dom väldigt lika ut! Så ibland ropar jag på Fonzen när det i själva verket är Boss! 🙂 Jag har aldrig haft två Cavalierer samtidigt med samma färg. Tidigare hade jag 4 stycken och en i varje godkänd färg, då går det liksom inte att se fel!

Jag vill ha en till! Jag vill alltid ha en till! 🙂 🙂


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Mina sötnosar!