Dekorera med blommor!


Att dekorera med blommor är verkligen en av mina favoritsysselsättningar! Det är något jag pysslar med väldigt ofta. Älskar att arrangera oavsett om det är en dukning eller om det bara är en vanligt vardag och bara för att göra fint!

Någonting inom mig gör att jag älskar att göra fint! Att hålla på med blommor är dessutom rogivande. Inför nästa års planteringar har jag tänkt mig ännu mer blommor i mina odlingar för att kunna plocka av och gärna över hela säsongen så man hela tiden har något att sätta i sina vaser. Luktärtor är en sådan underbar växt som jag odlat varje år så länge jag kan minnas, men på olika sätt!

Luktärtor kan man plocka av hela sommare och den blommar långt i på hösten. När man plockar blommor så kommer ännu mer blommor, så det är nästan ett måste att plocka hela tiden! Det är det som gör att den passar mig så bra!

I går kväll i spöregnade det och jag roademig med att göra fint på mina mässingshyllor i orangeriet. När man har ett orangeri så är det väldigt mycket städande då det blir mycket insekter som flyger in och mycket annat. Det är en del av det roliga tycker jag att arrangera om lite varje gång beroende på vad man har för blommor

I går var jag ute och plockade lite grand innan det började regna som värst!

I dag skall vi ut på en Skaldjurskryssning. Det skall bli jätteroligt så nu hoppas jag bara att det blir fint väder här i Göteborg!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.