På fredag skall Fonzen till veterinären och sövas!


På fredag skall Fonzen till veterinären och skall bli nedsövd. Han skall dra ut en tand som är lös. Trots att han bara är 4 år gammal så har han en lös tand. Detta trots att vi borstar dom. Samtidigt skall vi ta bort tandsten på honom som han också får i mycket större skala än någon annan hund.

Av alla mina Cavalierer så har jag varit med om detta bara en gång tidigare och det var min Cavalier som hetter Morris som jag köpte 2002. På honom fick jag också åka till veterinären och söva och dra ut en tand.

Han blev så klart också nedsövd. Det skall bli så skönt att Fonzen skall få detta fixat på fredag. På torsdag kväll så får han inte äta någonting efter klockan 21:30 och sedan får han bara dricka vatten. Därefter skall han vara hos veterinären klockan 09:00. Jag har därför tagit en semesterdag för det kommer bli ett skjutsande fram och tillbaka och när jag skall hämta honom efter lunch så måste jag ta hand om honom 100%.

Min lilla sagohund skall bli så fin i munnen. Det är viktigt att vovvar inte har ont. Jag vet inte i vilken utsträckning Fonzen har ont, för han äter och beter sig precis som vanligt. Men självklart skall han inte behöva gå omkring med en lös tand. Det är inte bra! Så det skall bli superskönt att få detta fixat och håll tummarna för att det går bra för Fonzen på fredag min lilla sagohund!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.