Popcorn fick besök!


I dag har något roligt hänt som värmer lite extra i hjärtat! Miko på kenneln där Popcorn är född var och hälsade på i butiken för att titta hur lille Popcorn hade det. Jag var inte där själv men Stefan berättade att Popcorn fullkomligen kastade sig om halsen på Miko och kramade honom hårt, hårt och tryckte sin lilla nos mot hans ansikte, som han gör med oss här hemma! Han kramade honom i säkert 3 minuter….åhhhh vad glad man blir att han minns sitt hem med sådan glädje!! Vissa påstår att hundar inte kan komma ihåg sådant men det vet jag att de kan, och har sett bevis åtskilliga gånger, röster och lukter….!!!

Stefan fick ett foto på när han kramade Miko!!! Visst blir man glad när man ser det!!

bild (15)

bild (18)

Jag vet att Miko var väldigt kärleksfull och mysig med alla valparna och att han hade svårt att skiljas i från dem, och det tyder på att man har ett stort hjärta!! Det är trots allt på Kenneln de får sin grundtrygghet som följer med dem hela livet och det kan vi skriva upp på att han är både trygg och supergossig!! Så ni som skall köpa en Cavalier King Charles Spaniel ta kontakt med Kenneln Hope & Glory som du hittar HÄR.

Miko du är jättevälkommen att hälsa på när du vill, det är så roligt att Popcorn blir så uppriktigt glad att se dig!! TACK för att du kom !!!

TACK till er båda Maria och Miko för denna underbara lilla varesle POPCORN!!!

– Kom tillbaka snart igen!!! sa Popcorn!!

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.