Ny vecka och träningsuppföljning som går sådär! 2 kommentarer


Måste erkänna att träningen inte går så bra just nu. Mestadels beror det på min vrickade fot, som för visso är mycket bättre, men inte helt återställd. Så just nu går allting i lite fel riktning, och det tillsammans med ett stort jobb som vi skall slutleverera den 19 juni gör att Jag inte riktigt har rätt förutsättnigar att fokusera på träningen och att klara mina träningsmål. Jag får helt enkelt träna så mycket jag kan fram till efter midsommar och ta tag i det på riktigt igen efter den tidpunkten! Jag får se detta som ett utmärkt sätt att samtidigt inte överanstränga foten! 🙂 Inget att deppa för alltså! 🙂 Redovisar inte mina mått heller får just nu går det åt fel håll ….grrrrr. 🙂 I bland gör händelser i livet att det inte alltid går som man har planerat!

Hoppas ni får en bra måndag! Här skiner solen och man kan inte annat än att bli på gott humör när solen är framme! Visst gör det stor skillnad?

En inspirationsbild från Designers Guild att starta dagen med, tapeter, soffa och kuddar från Designers Guild. Ni vet väl att vi även syr gardiner och kuddar efter önskemål! Bara att titta in i butiken. Vi gör även hembesök!

Layout 1


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Ny vecka och träningsuppföljning som går sådär!

 • MH

  Det löser sig med din träning, tänk så, att det är mer att se fram emot när du åter kan springa som tidigare, och OM inte, så faller inte solen ner. Det finns saker som är värre i livet, så tänker jag, och tänkte med mina benbrott och till på köpet har jag en ledsjukdom som bryter ner och angriper immunförsvaret, men vet du, jag är världens piggaste och gladaste för de!!

  Må så gott och lev livet skönt från Österlen/MH

  • pretty Inläggsförfattare

   Gott att höra att du trots din sjukdom har humöret på topp!! Du har i alla fall sett till att bosätta dig på en av Sverges vackraste platser! 🙂
   Sköt om dig!
   Berith