Söndagsbad!


I går kväll blev det söndagsbad för vovvarna! Fonzen hade smutsat ner sig så det fick bli bad av båda vovvar!

Så himla duktiga är dom när det vankas bad, står stilla i badkaret och väntar på att blir skrubbade med hundschampo och sedan balsam i pälsen för att den skall hålla sig mjuk och fin och bli mindre tovig! Jag tycker balsam fungerar jättebra på deras päls! Cavalierer har redan silkeslen päls men med balsam så blir den ännu lite mjukare och skönare och vovvarna älskar att bada.

Boss sitter fint som en ljus, medans Fonzen röjer runt bland alla kuddar…och jo dom får vara i soffan för dom är mina familjemedlemmar!

Boss han var rädd för badkaret när han var liten för att han halkade runt men det är enkelt löst med en handduk i botten, även om det blir blöt, men på senare tid har jag köpte en halkmatta och badkaret används faktiskt bara till hundbad!

Han vet just nu inte vad han skall tro om Fonzen som far omkrin!?

I går när vi var på Gekås i Ullared och bunkrade upp hundgodis för mina älsklingar har en egen låda i köket som bara är deras och beroende på vad vi hittar på så belönar jag med godis. Detta är bara en liten del, det blev också 15 påsar med märkkex, deras favoriter!

Vi köpte dom varsin liten leksak som dom just nu inte kan slita sig i från! Så söta och det första Boss gjorde när vi kom hem var att stoppa ner näsan i påsarna för att se om det fanns något för honom! Det fanns det så klart!

Hoppas ni får en fin dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.