Träning, axelskada och framåt!


I går lyckades jag med det som jag strävat efter under flera månader.

Jag fick som ni vet dels en lungsäcksinflammation och därefter en skada i armen som gjorde att jag inte kunde lyfta min vänsterarm. Var inne på akuten och trodde jag hade något hjärtfel.

Nu efter nära 3 månader senare har jag äntligen börjat kunna röra armen och igår kväll gjorde jag för första gången på månader 3 armhävningar!!!!!! Jag är så himla glad! 3 armhävningar är INGENTING, men för mig som inte kunnat lyfta armen är den en fantastisk prestation!

Jag som innan dess körde armhävningsutmaning men när jag fick denna skada så kunde jag inte göra en enda armhävning, inte ens på knä! Detta problem med andning och min arm som gjorde att jag länge undrade om jag fått något problem som jag skulle tvingas leva med.

Under den tiden har jag promenerat och rört på mig men inte kunnat lyfta vikter och inte ens kunnat lyfta min arm för att en nerv troligen varit i kläm, det är åtminstone vad jag vill tro!

Nu skall jag i lugn och ro köra en mini-armhävningsutmaning med mig själv för att säkerställa att jag är på banan igen! Håll tummarna för mig!

Fick en sådan pepp i förgår när jag sa till Stefan, ”att vet du vad, jag har inte ont i axeln” och ”se jag kan höja armen ovanför mitt huvud och det gör inte ens ont”! Det är en känsla svår att beskriva.

Vad har jag gjort då! Försökt att inte stressa mig. Köpt en specialkudde för min nacke och sanningen är den att jag inte heller har lika ont i nacken lägre, eller åtminstone inte på samma sätt! Så något har hänt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.