Tänk om det vore lördag hela veckan lång!


Lördag är en härlig dag ! Vaknade av att Popcorn liksom jamade försiktigt i mitt öra och med sin ena tass väldigt försiktigt försökte väcka mig. Det är så gulligt att man vill låtsas sova lite för att se vad hans nästa steg är! Så jag gjorde det. Då lade den lilla gullisen sin kind mot min kind och sa…mjaaaaaaaauuuu lite försiktigt! hihihihihhi

De är så duktiga mina vovvar, nä jag sedan säger åt dom att sitta kvar på sängkanten så sätter dom sig snällt där medans jag går på toaletten! När jag tagit på mig och har kläder på mig så kommer jag tillbaka och då sitter dom snällt där och väntar och sedan går vi ner i hop! Alltså jag skulle inte kunna leva utan de där två gullegrisarna!

img_7761

Sedan blir det utgång för dom och sedan mat, och kaffe för mig! När jag druckit ur min kaffe så byter jag om till träningskläder och ger mig ut på en promenad!

Den lille Fonzen är gladisen, han skuttar fram på morgonen och hoppar från matta till matta som om han lekte ”inte nudda golv” han är så söt så han sätter alltid ett leende på allas läppar. Jag minns förra vintern när min väninna Helene sov här då blev även hon lite extra glad på morgonen när hon såg den där lille herrens glädje på morgonen för det smittar nämligen av sig!

Dom är mina små älsklingar!

img_4311-2

img_4347-2

Dom är så söta och roliga så att man bara smälter när dom titta på en. Tänk om alla dagar vore lördag så att vi bara kunde mysa hela dagarna! I dag kanske vi tar en tur till Amundön och promenerar med sötnosarna, det gillar dom!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.