Tips till mina läsare!


I dag körde vi en tur med vovvarna och köpte massor med hundgodis på Gekås i Ullared, och jag sprang då förbi träningskläderna och först blev jag väldigt besviken på fula och tråkiga färger. Sedan såg jag något kul och det var att dom fått in träningskläder från Svea. Ni vet det kända svenska märket Svea, och inte lite heller utan massor i glada färger. De hade även enfärgade shorts och linne i pastellfärger. Jättefina!

De hade även matchande BH till alla set och vill man inte var färgglad nertill så kan man piffa upp med en fin topp och de kostade mellan 100-200 kr per del!

Det får bli mitt tips till er denna kväll! 🙂 Själv hann jag inte titta vidare för jag hade Stefan och hundarna utanför i denna värme det har varit i dag. De satt i skuggan och surplade glass med Stefan.

Vi köpte deras bästa godis som snart var slut hemma och sedan provade jag på att köpa små ben i lösvikt där man betalar 14:95 per fylld box! Eftersom jag alltid tränar mina hundar med postivi förstärkning så går det åt en hel del godis hemma hos oss för vi gör konster varje, varje, varje dag!

I dag har vi också anmält lille Boss till valpkurs. Det skall bli så roligt. Det spelar ingen roll hur många hundar jag haft, jag går alltid på valpkurs med mina hudnar och gärna andra kurser också. Det är lärorikt inte bara för hunden utan även för mig. Då kör vi alltid korv och köttbullar när det är skarpt läge och vi skall träna nya konster. Då skär jag det i små små bitar och lägger i plastpåsar som jag har med mig i min magväska när vi är ute!

Ja, det var lite om denna dagen. Nu har vi precis varit på promenad och skall chilla lite med vovvarna…eller vovvarna skall chilla och jag skall pyssla lite! 🙂 🙂 🙂 Lyssnar för övrigt på Bo Caspers Orkester i bakgrunden, vi var på koncerten här i Göteborg. Så himla bra!!!

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.