Vårt nästa projekt – En glasgång!


Just nu håller vi på att planera för våra nästkommande projekt här hemma. Vi skall nämligen bygga en glasgång, och efter det så kommer vi sätta igång ytterligare ett större projekt! Så himla roligt!!!

I dag har vi därför varit ute och tittat på glas och bett om offert. Återkommer till vem vi anlitar när vi kommit lite längre.

Tanken är att vi skall bygga en glasgång mellan showroom och hus. Dels för att det kommer bli supercoolt och bli en snygg länk/utsmyckning/ detalj till huset, och sedan så klart är den praktisk. Hur vi kommer göra kommer jag visa framöver mer i detalj som vanligt. Nu skall platta förberedas och gjutas, glas skall beställas och monteras och sedan skall det läggas klinker i gången.

På bilden här nedan ser ni hur taket går från Showroom över till huset. Där skall vi ha en glasgången! Det kommer bli ursnyggt! När denna bilden togs var vi ännu inte klar i showroom som ni ser, men det är vi nu men jag hade ingen annan tillräckligt bra bild!

Vi gjorde taket klart redan när vi byggde showroom så att vi bara enkelt skulle kunna fortsätta när det var dags. Det gäller att alltid ha en plan. Det är det jag brukar tjaja om att man skall tänka helhet även om man inte gör klart allting i ett enda svep och det är också det jag brukar tala med mina kunder om.

När jag inreder hos någon vill jag nämligen alltid göra helheten och inte bara en liten del. Så jag brukar fråga om jag får visa dom hur helheten skulle kunna bli, sen om dom anlitar mig, någon annan eller inte alls gör det, det spelar ingen roll men jag vill att dom skall ha en helhet klar för sig så dom förstår hur bra det skulle kunna bli.

Jag vill nämligen alltid ge det där lilla extra när jag inreder och om det tar mig några timmar extra så gör inte det något för jag vill att mina kunder skall bli nöjda och jag vill göra ett bra jobb. Därav jobbar jag precis likadant när det kommer till mig själv! Helhet först och sedan kan jag börja jobba i det rum eller den del jag först tänkt göra om.

Nu skall vi på en liten tur….

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.