Tre nya krukor och ett fikonträd!


Jag spenderar verkligen en hel del pengar på min trädgård. Det mesta jag köper är dock en investering för framtiden i plantor och träd, men det är så klart avgörande om jag lyckas få allting att överleva. 🙂 🙂

Krukan ser ni på bilden, det är egentligen en ytterkruka som består av korgnät med en ytterkruka och på så sätt så ser det lite finare ut och jag kan sätta ner innerkrukan direkt. Krukorna råkade ha exakt samma gråbruna färg som korgstolarna jag köpt! Sedan kan man självklart flytta ut dom på sommaren när det bli ännu lite finare väder ute och då är det också roligt om de har en fin ytterkruka. Jag gillar ju att ha fint omkring mig!

Jag köpte mig två krukor med dessa ”korgnät” en för mitt citrusträd och ytterligare en för mitt framtida fikonträd som jag önskar mig, men innan dagen var slut så hade det blivit både krukor och fikonträd!

Köpte även en ny kruka till min nya trapp ner till köksträdgården och fyllde den med pelargoner i rosa toner! Det blir så vackert mot ett av mina silverpäron som jag har övervintrat i kruka i köksträdgården!

Någon ville vara med och posera! 🙂

Så trots att det är kallt här i Göteborg så har jag hunnit med en del!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.