25% rabatt på mattor från Designers Guild


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

Hoppas ni haft en fin dag! Nu börjar hösten komma smygande runt hörnet och jag tänkte därför passa på att tipsa om ett erbjudnade hos prettyhome.se med 25% rabatt på mattor från Designers Guild. Erbjudandet gäller mattor från Designers Guild med 25%, gångmattor med 10% (gäller ej barnmattor) Erbjudandet gäller t o m den 6 september 2019.

Mattor är en stor del av inredningen och särskilt nu när det börjar gå mot mörkare tider är det roligt att piffa upp lite extra hemma. Mattor har en otrolig effekt på att göra sitt hem lite mer ombonat och att sätta fötterna på något varmt och mjukt!

Den här underbara gröna färgen tröttnar jag aldrig på. Här ser ni två olika mattor en med en underbar grön färg som går från lime till grönt och en matta med lite utsuddat mönster som är helt fantastik. Båda mattorna finns i tre olika storlekar 160x260cm, 200x300cm samt 250x350cm.

Jag skulle säga att en större matta är alltid att föredra och det blir alltid mysigt, men sedan handlar det självklart om vad man har för mått hemma!

Att överlappa olika mattor som på bilden ovan är väldigt coolt sätt att placera mattor om man vågar vara lite annorlunda! Det blir fantastiskt fint!

Det finns massor av vackra mattor att välja mellan så botanisera HÄR bland alla härliga och underbara mattor.

Önskar er en underbar kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.