Alla böcker från Designers Guild vår- sommarkollektion här!


I dag kom då äntligen alla böcker från den senaste kollektionen. Eftersom vi har hela Designers Guild sortiment så beställer vi alltid hem samtliga böcker. Alltid lika roligt när man får hem dom att bläddar och känna.

Denna gången var det extra viktigt för jag behövde se flera av tygerna från den senaste kollektionen då jag hoppades att några skulle stämma i ton med det som jag planerar hemma hos en kund. Det stämde på pricken. Blev så himla glad! Så nu är det bara att göra ett återbesök för att se att vi får ihop allt som skall vara!

Det är ett måste att verkligen synka alla tyger så att de stämmer exakt i toner för annars kan det bli väldigt fel. En del av det roliga i jobbet kan man säga. Ibland måste man vänta in en kollektion som man tror på för det skall bli optimalt hos kunden. Då får det heller dröja några veckor extra!

Tyget jag väntat på är ett tyg med vaxad yta för så kallad ”outdoor” men jag skall göra en bonad av denna! Kommer bli superfint!

Kuddar som skall vara i soffor och förutom att sy kuddar har jag även tänkt att lägga till dessa!

Det var lite inblick i vad jag gör! Som ni säkert vet vid det här laget pågår en lagerrensning hos oss inför den nya kollektionen. Så titta gärna in i vår webshop och då under OUTLET så hittar ni massor av kuddar och accessoarer från Desingers Guild med 50% och vi fyller hela tiden på! Vi har även en OUTLET med bland annat LdiR boots som vi också säljer ut med 50%.

Ha en fin eftermiddag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.