Mattor från Desginers Guild Vår/Sommar Kollektion 2017!


När vårkollektionen från Desginers Guild dyker upp då är det ett säkert tecken på att vi går mot varmare och framför allt ljusare tider! Härlig känsla. Ni hittar alla mattorna HÄR i vår webshop

Denna säsong är det mycket fokus på blått och blommor även om det finns väldigt många fina enfärgade mattor! De flesta mattorna finnsi två storlekar men tänk även på att man kan lägga i hop två mindre mattor.

Tänk på att även om det finns ett mönster i den enfärgade mattan så kommer det ta väldigt lite ”utrymme” i inredningen men det kommer tillför mer än en vanlig enfärgad matta gör då en sådan lätt blir ”platt” om man inte väljer någon av de fantastiska shadade mattorna förstås. Mattorna som heter Saraille är enfärgade men går från ljust till mörkare från den ena sidan till den andra vilket tillför en dimension i inredningen.

Här nedan ser ni den nya mattan som heter Saraille Peony och är just en sådan matta som går från ljust till mörkare! En annan matta som skulle passa bedårande ihop med denna matta i Peony är denna som kommer på nästa bild…

…nämligen mattan som heter Majolica Cornflower och är mattan som är döpt efter denna kollektion! Underbar eller hur!? Men om man inte vill gå åt rosa så kan man även välja en tilläggsmatt i blått. På det sättet förstärker man färgen blå även i den blommiga mattan!

Självklart är mattorna lika vackra var och en för sig själv precis som på bilden nedan. Denna matta heter Saraille Dusk.

Sedan har vi en matta som heter Belotto Platinum som även har ett stråk av den blå som mattan ovan Saraille Dusk. Alltså ett sätta att kombiinera mattor om man vill!

Vill man i stället har mer beige toner så kommer vi till en underbara matta Saraille Linen, och den i sin tur är underbar att kombinera med den mönstrade mattan…

..som heter Carlotta Sepia. Fantastisk eller hur och på nästa bild kan ni se de två mattorna i kombination!

Jag tycker själv att denna kombination är fantastisk och då är jag inte ens en ”beige” människa, men jag hade definitivt kunnat tänka mig denna kobmination. Väldigt vackert och sobert samtidigt som det ger en extra skjuts i inredningen att blanda mönster med enfärgat!

Sedan har vi den grå mattan i ett fantastiskt mönster som heter Valbonella Silver. Den hade definitivt också varit vacker att kombinera med den rosa mattan Saraille Peony. Eller var och en på egen hand! Vackra mattor är det i alla fall.

Ni hitta så klart alla mattor i vår webshop HÄR. De flesta av mattorna finns i tre mått 160x260cm, 200x300cm eller 250x350cm, men allt det hittar ni i vår webshop så klart. Hoppas ni gillar dom och behöver ni hjälp med att bestämma mått eller kombinatioiner så är ni självklart välkomna att ringa oss på 031-188300 dagtid eller maila oss på [email protected]

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.