Gott Nytt 2020 – Årets sista dag innehöll lite av allt! 1 kommentar


Precis i min smak så innehöll min Nyårsafton lite av varje. Jag tränade, både mig själv och vovvar! Var på långpromenad med mina gossetroll.

Stefan provmonterade den nya byggställningen och påbörjade byggnationen runt vår gjutna platta där vi skall bygga nytt i två våningar.

Jag hann förbereda mat för kvällen i lugn och ro! Så härligt! Jag älskar att pyssla i köket lugn och ro. I förgår testgjorde jag en Räkcocktail inför nyårsafton och idag blev det vår förrätt för vår middag. Jag fick 10 poäng av 10 möjliga! Den blev verkligen helt perfekt och ni hittar receptet HÄR. Räckcocktail är ett sådant där smakminne jag har från 80-talet som jag älskade då, och jag var tvungen att testköra hur jag skulle få till såsen perfekt och det fick jag verkligen!

Verkligen en perfekt aptitretare!

Jag serverade den i Champagnekupor med mintgrönt socker runt kanten! Så fint och så gott! Ni hittar hur man gör sockrade glas HÄR, det är världens bästa och enklaste partyknep!

Sedan blev det laxpaket i ugnen med extra allt! Så här mysigt får man ha på Nyårsafton om man bara säkerställer att man kompenserar för det (nu tänker jag på totala energi-intag), men jag har verkligen kompenserat och har för avsikt att göra det även i morgon!

Vid lunch gjorde jag i ordning kvällens dessert, nämligen min stående dessert på nyår, Marängsviss. Vi öppnade en champagneflaska till förrätten, mycket bättre än att öppna en ny flaska när klockan slår tolv. För någon som jag som sällan dricker alkohol är det fullständigt vansinnigt. Jag kan ta ett glas champagne vid festliga tillfällen men det är ungefär vad jag dricker. Jag dricker även en och annan kaffedrink någon gång om året. Vin till maten är det västa jag vet. Anledningen är att jag är inte särskilt förtjust i alkoholhaltiga drycker, men champagne är alltid välkommet i lagom dos!

Dagen till ära hade jag på mig en av mina julklappsklänningar!

Önskar er en god fortsättning på 2020!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Gott Nytt 2020 – Årets sista dag innehöll lite av allt!