Dukning för nyår!


Jag tycker om det lite mer färgstarka när jag gör dukningar så hos mig blir det lite mer färg och roliga detaljer. Köpte mig nya servetter i går med Hortensia på, inget kunde passa bättre tyckte jag!

Jag tycker om sidenband, färg, sockrade glas och lite glädje med färgade vackra ljus! Rött har aldrig någonsin varit min färg inte ens till jul. I mitt första hem när jag flyttade hemifrån så köpte min storasyster tomtar i rosa till mig i Tyskland (vid den tidpunkten så fanns det inte i Sverige). Min syster visste att jag ville ha rosa på allt. Då förstår ni att detta är en del av mig som bara älskar färg! Jag blir glad av färg, det får mig på gott humör!

Marängsvissen klar

Marängsvissen gjordes klar efter en långpromenad med vovvarna som nu ligger och snarkar!

Nyår ser jag lite som en hälsning till att våren snart kommer. Så jag brukar duka med mitt porslin som jag kallar ”sommarporslin”. Det har att göra med att jag köpte det till min första kolonistuga som jag köpte när jag var ung. Redan då älskade jag att odla. Porslinet var min diamant! Älskar det än i dag lika mycket och precis som jag brukar säga, att man tröttnar inte på färg och mönster om man väljer det med hjärtat!

Just nu på eftermiddagen så kom jag på att jag skall servera mina räkcocktail i mina Champagnekupor med sockrat kant i mintgrönt! Man kan även blada sockret med lite salt!

Mitt sommarporslin har en egen hyllsektion här hemma hos mig!Bilden nedan kommer dock från i somras men ni ser mitt ”sommarporslin” i bakgrunden.

Nu skall jag göra mig snygg, och det tar en stund! 🙂

Under tiden så hoppas jag att ni har/får en fantastisk dag. Jag önskar just DIG ett GOTT NYTT ÅR!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.