Att börja planera mitt matrum!


Det är många saker som skall börja planeras och tänkas ut. En sak som vi redan har klart för oss är att rummet som vi bygger på nedre plan skall bli ett matrum. Det skall även innehålla vitrinskåp för mitt älskade porslin!

Vi skall även ha en öppen spis, och när vi kommer så långt så skall vi bygga vidare på den öppna spisen vi redan har i vardagsrummet. det kommer bli som en förlängning av den!

Just nu tittar jag på lite olika typer av golv för utbyggnaden. Det som är klart är att vitrinskåpen skall vara i grått, och det kommer bli 3 likadana vitrinskåp inbyggda bredvid varandra. Det kommer bli så himla fint!

Alltid när vi gör om och bygger så försöker vi få in så mycket förvaring vi bara kan. Det kan helt enkelt aldrig bli för mycket av den varan. Det skall bli så himla roligt att få inreda detta underbara rum!

Jag har även börjat titta på stolar och bord och kanske blir det så att vi faktiskt bygger vårt eget matbord. Vi får se hur vi gör! Spännande fortsättning följer. Det jag vet är att jag vill ha en soffa och ett STORT matbord! Det kommer bli en sådan mysig plats när det är klart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.