Cederträ för vår panel


Nu har Stefan börjat lite smått med att sätta panel på vår nya utbyggnad. Så himla roligt att se framstegen. Vi hade lite panel kavar sedan vi byggde vårt showroom och därför använder Stefan nu den panelen för att sätta panel allra högst upp på huset.

Som ni ser så har han satt spikläkt på exakt samma höjd som huset i övrigt. Det är för att raden med spikar skall komma på exakt samma ställe. Så man måste hela tiden tänka till så att allting blir perfekt.

Stefan börjar att sätta panel på ”baksidan” av huset eftersom det är där som pulpettaket är som högst så att han använder cederträpanelen på ett bra sätt. Det gör också att han sedan inte behöver bygga ställningen så hög längre när han är klar med panelen runt om längs den högsta delningen på panelen.

Så här såg det ut innan han kom in för kvällen i går vid 18:00 tiden. Han liksom jag har långa dagar vi jobbar! Det är på denna sidan som delningen är som högst och sedan blir den bara mindre och mindre eftersom det är ett pulpettak!

Det blir så himla fint och det är så himla spännande att se alla steg framåt. Nu kommer vi snart till momentet när vi skall inhandla cederträpanel till övriga delar på huset. Det är inte alla som levererar cederträ i rätt dimension och med rätt kvalitet.

Hoppas ni får en fin dag och var rädda om varandra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.