Vår utbyggnad i egen regi!


När jag var hos mamma igår så fortsatte Stefan hemma med vår utbyggnad och så här fint ser det ut nu när alla verktyg är utstädade! Att bygga i egen regi kräver sin man/kvinna. Det är mycket detaljer att tänkta på hela vägen och det är inte längesedan som bara konstruktionen var på plats och nu har vi kommt så långt!

Älskar hur ljuset faller och just det har vi diskuterat en del innan vi bestämde hur fönstren skulle placeras! Jag vill inte ha direkt solljus men det skall vara ljust och fint. Det blev perfekt! När man planerar stora fönsterpartier är det många som gör misstaget att placerastora partier i direkt solljus. I efterhand ser man alltid att dom måste täckas för det går inte att leva med. Det är omöjligt.

Den öppna spisen är helt underbar! Stefan har så klart byggt även den!

På baksidan av öppna spisen är det utrymme där ett stort vitrinskåp skall byggas in! Skåpet kommer bli i grått med vitrinskpå och glashyllor! Här kommer jag ha stora delar av mitt porslin!

Terrasserna på båda sidor skall ha staket så att vi kan ha dörrar öppna och så att hundarna kan springa ut och in. Vovvarna tillhör vår familj och det är så viktig att även dom trivs!

Längtar så mycket efter att få ställa in våra nya soffor, men tills dess är det mycket jobb som skall göras! Det blir mycket bilder på vår utbyggnad nu, men det blir så när vi jobbar på!

Önskar er en härlig onsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.