Att göra de sista detaljerna är viktigt!


I går var det alltså dags för min walk in closet att få lister och samtidigt monterade Stefan fast samtliga stommar i väggen och skruvade ihop stommarna så att det ser fint ut. Innan min mamma kom på besök i söndags så jobbade vi som små galningar och allt hann vi inte med. Nu kan vi göra det sista i lite mer normaltempo.

Att göra de sista detaljerna är viktigt!
Att göra de sista detaljerna är viktigt! Lister kommer på plats.

Inredning av garderober i min walk in closet

Undertiden Stefan monterade gjorde jag lite finjusteringar på planeringen av inredningen. Jag är inte klar till 100%. Saken är den att jag vet inte riktigt hur mycket utrymme vissa saker kommer ta nu när jag får en walk in closet som är 3 gånger så stor som den jag har innan. Så jag kommer börja med det som jag är 100% säker på. När jag fått det på plats och kan börja flytta över saker och ser hur mycket utrymme alla mina klänningar kommer ta till exempel. Då är jag redo för att komplettera!

Väskor skall få plats

Det jag är säker på

Det är utdragbara lådor för bälten, smycken och glasögon. En av hyllorna skall prydas med en vikbar spegel som en liten vacker detalj. Jag har en spegel som är fasad och med inristade mönster som jag gärna vill skall vara en vacker detalj här inne.

Jag är också 100% säker på den del som skall bara vara för mina träningskläder! Så härligt att kunna ha en helt engen garderob för dom.

Träningskläder få en egen garderob
Träningskläder skall få en helt egen garderob

Spegel och detaljer på väggen

Nu när Stefan monterar det sista så kan vi också få upp spegel och inte minst mina lampetter som jag fynddat på loppis. Jag tycker detta är så roligt och känner mig som ett barn på julafton ungefär! Kan inte tänka mig en bättre semester faktiskt! Vi har jobbat stenhårt i 14 dagar men det har varit värt varje sekund!

Möblerna kommer idag

Vi har just fått besked att möblerna vi beställt kommer levereras under dagen. Ser så mycket fram emot detta! Det skall bli så roligt att packa upp stolar och fåtöljer och få dom på plats.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.