Glasgången som förbinder hus med showroom!


Vi har jobbat oerhört hårt denna semester. Inte bara jobbat hårt utan också försökt att skynda oss för att bli färdiga med allt. Vi fick dessutom en extra kick när min mamma skulle komma hit och titta och ville vara färdiga med så mycket som möjligt! Det resulterade i att vi hann med både min walk in closet och Vi hann även med den glasgången som förbinder hus med showroom på bara några dagar! Vi slet från tidig morgon till sen kväll och utöver det städa bort allt byggdamm som blir när man håller på med gips, spackling, slipning och målning och slutligen tapetsering.

Glasdörren till vår glasgång

Stefan satte en glasdörr på plats för att hundarna inte skall kunna gå in i vårt showroom. Tidigare hade vi tillfälligt en hundgrind där. Vi hade inte riktigt bestämt oss men så kom Stefan med detta förslag som han gjorde på några timmar.

Röjning hemma och ny dörr på plats
Glasdörren blev den perfekta lösningen

Vi erkänner båda två att vi faktiskt är aningen trötta i kroppen och i knoppen! Men nu kan vi ta det lite lugnare. Det är en sådan fantastiskt känsla att vandra omkring i detta som nu är färdigt! Nu njuter vi i fulla drag. Nu har vi bara lite smådetaljer kvar som att skruva fast alla garderober för att kunna inreda dom. Jag känner att det inte är någon brådska alls för det är så fint som det är så jag njuter av allt! Tapetseringen av showroom hann vi med kvällen innan mamma skulle komma!

Vovvarna hinner inte riktigt med i svängarna

Vovvarna sitter fint på andra sidan gången. Dom vet att dom skall vänta där. Dom är så duktiga. Självklart blir det något godis när man är så där duktig! De har inte riktigt hängt med i svängarna och är fortfarande lite konfunderade över alla nya rum man plötsligt kan gå in i.

Glasgången som förbinder hus med showroom!
Det underbara golvet från Marrakech Design

Golvet kommer från Marrakech Design

Golvet från Marrakech Design har Stefan lagt och det är även värme i detta golv! Vi ville att glasgången skulle bli ett blickfång och det har det verkligen blivit!

I dag skall vi pyssla lite med småsaker. Stefan skall montera fast samtliga garderobsstommar i väggen. Jag skall fixa lite med städning och putsning och göra lite fint i trädgården. Sedan skall det inhandlas inredning till min walk in closet!

Vi hoppas också att vi får våra möbler vi beställt i denna veckan. Vi väntar på två fåtöljer som skall stå framför den stora öppna spisen. Sedan har vi även beställt matstolar till gavlarna i vårt nya matrum. Stolar med höga ryggar klädda i tyger från Designers Guild. Så mycket roligt som händer på en gång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.