Har hämtat mina Gucciglasögon i dag!


I dag hade vi några saker vi skulle fixa. Jag har hämtat mina Gucciglasögon i dag och jag är så nöjd. De blev precis så bra som jag ville. Jag vill att mina glasögon skall sticka ut lite grand. Jag är helt emot att glasögon skall ”smälta in”. Det tycker jag är supertrist. Så när jag köper glasögon så letar jag alltid efter stora glasögon. Gärna lite galna om det finns! Den här gången så blev det solglasögon från Gucci som jag gjorde om till vanliga glasögon.

Har hämtat mina Gucciglasögon i dag!

Solglasögon med slipade glas

Det betyder att man köper solglasögonen och trycker ut glasen och sätter i dom slipade glas man behöver för sina ögon. Denna gång gjorde jag exakt likadana glasögon med slipade solglas också. Så det blev alltså två par Gucci glasögon.

Gucciglasögon
Har hämtat mina Gucciglasögon i dag!

Slippa byta glasögon hela tiden

Jag tycker nämligen att det är superjobbigt om man är ute och har solglasögon och så går man in någonstans och helt plötsligt måste jag byta glasögon eftersom jag inte ser utan mina slipade glas. Stefan har gjort så med sina Rayban, att han har ett par vanliga glasögon och ett par solglasögon med slipade glas. Så himla praktiskt! Så nu har jag också det!

Jag inser så klart att på kontoret vill jag ha vanliga glasögon men när man är ute på något så slipper jag att hela tiden byta. Så himla skönt och det underlättar mycket!

Glasögon från Gucci

Väldigt fina fodral fick jag till mina glasögon. Ett i min favoritfärg lila med limegult foder. Sedan bad jag om ett limegult fodral och det har i stället grå insida! Så himla fina dom också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.