Fixa inredning till min walk in closet


I dag skall vi börja med att skruva fast allting i väggarna! Det har vi inte hunnit ännu. Vi skall även fixa inredning till min walk in closet. I stora drag har jag bestämt hur jag vill att det skall se ut men några saker funderar jag fortfarande på. Jag vill framför allt ha fina utdragbara lådor till smycken, skärp och glasögon. Det blir också glashyllor ovanför dessa utdragbara hyllor så man ser vad som finns. Jag älskar glas för det ger också en sådan fin reflektion.

Ett side sidebord vid mitt stora fönsterparti står på min önskelista. Där vill jag ha lite vackra saker och blommor! Jag måste säga att jag är så nöjd med min walk in closet så jag vill inte vara någon annanstans!

Schäslong på plats i min walk in closet
Fixa inredning till min walk in closet

Jag vill ha ett antal lådor längst ner och de som kommer lite högre upp skall ha glasad front! Jag tycker att glas är så fint för det gör det lite mer luftigt och härligt.

Speglar och glas ger fin reflektion

I ett av skåpen skall jag ha en vikbar spegel för att det skall se fint ut.

Jag skall också köpa avsedd förvaringslådor att ha inuti dom stora lådorna så att man kan dela upp allting på ett logiskt sätt! Jag gjorde ett tidigt utkast men kommer göra lite ändringar.

Det mest härliga är att nu behöver jag bara lyfta över det som jag verkligen vill ha kvar. Det som blir kvar kan jag med andra ord rensa ut dirket. Så den här gången är det ingen stress utan jag kan göra lite då och då och se till att allt blir fint.

Träningskläder skall få en egen garderob

En hel 100 cm bred garderob skall bara vara för träningskläder. Där skall jag hänga upp mina favoritkläder från Stella MacCartney som är så vackra så man nästan inte vill använda dom.

Vi fortsätter vi jobbet med tapetsering av garderober

Nu skall jag drömma vidare en stund. Ta ännu en kopp kaffe och bara njuta av allt fint vi gjort!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.