Underbar dag med kalas i vårt nya matrum!


I dag har varit en helt underbar dag. Jag har nämigen haft besök av min familj. Denna dagen startade tidigt för mig. Jag satte klockan på 05:45 och gick upp och bakade tårta det första jag gjorde eftersom vi skulle få besök! Min underbara mamma, storebror Jonny med fru Marie samt min storasyster Anita och hennes man Micke kom på kalas! Dom fick se vad vi gjort med vårt hus den senaste tiden och vi passade på att bjuda till kalas.

Dukade i mitt underbara matrum och för dom 7 personerna vi var så hade det fått plats många fler! Så underbart att få ha den första middagen med min familj.

Underbar dag med kalas i vårt nya matrum!
Underbar dag med kalas i vårt nya matrum!

Först blev den en liten rundvandring!

Vi startade med en liten rundvandring i huset och visade allt nytt och vad vi gjort. Vårt fina matrum där vi också åt middag. När vi tittat runt på nedre plan och på utsidan och i vårt orangeri så blev det förrätt.

Till förrätt serverades en räkcocktail. Jag tyckte att det var ett somrigt och bra sätt att börja middagen.

Kalas i vårt nya matrum

Därefter blev det varmrätt med grillat nötkött, revbenspjäll som jag kokat och marinerat över natten som serverades med potatisgratäng och olika sorters såser och sallad.

Visning av vår övervåning

Därefter blev det en liten visning av min nya walk in closet och övervåningen. På övervåningen har vi också gjort om vårt allrum till ateljé. Det innebär att vi faktiskt använder rummet nu i stället för den tidigare soffan som stod där. Jag skall visa mer sedan.

Sommartårta till kaffet

Till dessert så blev det en sommartårta med jordgubbar! Det var den jag bakade tidigt på morgonen!

Jordgubbstårta

Jag bakade även egna dammsugare i går kväll och även dom serverades till kaffet!

En härlig bild på allihopa. Min storebror Jonny som står upp bakom soffan. Från vänster Marie min brors fru, Anita min storasyster, Micke min storasysters man, Stefan, samt sist men inte minst min kära mamma Inga-Maj.

En riktigt härlig dag och även solen var framme hela dagen. Kunde faktiskt inte vara bättre!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.