Tapetseringen klar i min walk in closet! 2 kommentarer


Vi har jobbat stenhårt de sista dagarna. Men nu är tapetseringen klar i min walk in closet! Vårt mål var att få färdigt alla ytskikt i min walk in closet. Det innebar tapetsering av väggar samt tapetsering av stommar. Det har varit ett hårt jobb. Vi har jobbat från tidig morgon och fram till sent på kvällen! Men hårt jobb lönar sig alltid. Därför tänkte jag visa er lite av resultatet så här långt.

Tapetseringen klar i min walk in closet!

Jag är så himla nöjd. Ren och skär lycka! Vi har mönsterpassat varje garderob så att tapeten skall börja på samma ställa i samtliga garderober och till varje garderob har det gått åt två våder med mönsterpassning i mitten. Sedan har vi skurit tapeten runt om. Därefter har vi satt fast den i själva stommen! Vi har jobbat i moment och tagit upp en stomme i taget och gjort klar!

Vi utgick från hörnet för att få alla stommar på exakt rätt plats!

Hörnet i garderoben
Så här ser hörnet ut
Tapeten är helt magistk med sitt grafiska tryck

Att skapa balans med färger och mönster

Det finns så klart en tanke med den grafiska tapeten i kombination med den turkosa. Kontraster och balans är två viktiga faktorer. Valet av en tapet med grafiskt mönster i svart och vitt är ett av valen för att få en bra balans för att färg som skall adderas. När allting var klart så rullade vi ut den helt gudomliga mattan i viskos som går från limegrönt – turkosgrönt – turkost! Så vacker! Jag är så nöjd med mitt val. Sedan bar vi in dagbädden i rosa!

Mattan utrullad med kuddar

Det blev verkligen helt magiskt! Det som nu återstår är själva inredningen i garderoberna men den kommer vi vänta med någar dagar. Nu skall vi städa och göra fint först. Det tunga arbetet klart och det känns helt magiskt!

Schäslong på plats i min walk in closet

Ni skall självklart få se slutresultatet när jag har adderat all inredning. Men just nu skall jag bara njuta av min underbara walk in closet! Även gardiner skall upp. Vad tycker ni så här långt?


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Tapetseringen klar i min walk in closet!