Vi fortsätter vi jobbet med tapetsering av garderober


Det är mycket arbete med att tapetsera alla ryggar på garderoberna. I dag fortsätter vi jobbet med tapetsering av garderober och vi har 3 stycken kvar. Det går åt två våder till varje garderob och de skall mönsterpassas i överkant. I alla garderober skall tapeterna börja på samma ställe och sedan skall de mönsterpassas. Eftersom ryggarna i 100 cm breda stommar är vikt på mitten så sätter vi två våder och renskär kanterna. Vi mönsterpassar tapten i överkan och i mitten där ryggen är vikt för att det skall bli så perfekt som möjligt.

Så här ser resultatet ut!

Vi fortsätter vi jobbet med tapetsering av garderober
Mönsterpassning både på höjden och i mitten

Det går åt två tapetvåder per garderob

Som ni ser är dom perfekt mönsterpassade! Vi har tre garderober kvar att göra nu. Det blir så fantastiskt fint så jag vill bara lägga in mattan, hänga upp spegel och flytta in! Jag sa till Stefan i går att om han inte hittar mig så vet han var han skall leta. Jag kommer nog bo här inne!

Vi fortsätter vi jobbet med tapetsering av garderober
Var tvungen att flytta in något med fin färg för att se kontrasterna!

Bara pysset med att få inreda själva garderoberna och flytta över saker kommer bli så fantastiskt roligt. Nu återstår ännu mer hårt jobb att göra färdigt jobbet. Det skall bli så roligt när alla är tapetserade så man kan se resultatet av allt vårt hårda jobb.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.